Денис Теофиков е загинал при нелеп инцидент.   Това твърди колегата на

...
Денис Теофиков е загинал при нелеп инцидент.
 
Това твърди колегата на
Коментари Харесай

Колега на Денис Теофиков: Той загина при нелеп инцидент, много хора си правят реклама със смъртта му!

Денис Теофиков е умрял при безразсъден случай.

 

Това твърди сътрудника на починалия музикант Антонио. Приживе с Денис са доста близки. Познават се чудесно и са неразделни. Колегата на Теофиков още не може да преживее загубата на своя другар.

Денис почина на 24 октомври предходната година. Тялото на изпълнителя бе намерено да лежи на земята в ранните часове на деня в столичния „ Цариградски комплекс “.

Разследващите работят по три версии за гибелта на музиканта – самоубийство. ликвидиране и случай.

 

Преди дни „ България Днес “ писа, че Денис е бил спокоен преди да полети от седмия етаж. В белите дробове на починалия музикант не е открита кръв. Това значи, че Теофиков не е бил изплашен преди да полети съдбовно.

" Изключвам да е скочил. По-скоро става дума за безразсъден случай.

 

Най-вероятно са стояли на парапета и той е паднал. Не имам вяра някой да е бутнал Денис ", безапелационен е Антонио.

Колегата на Денис е на мнение, че хората от обкръжението на починалия музикант се държат лицемерно след кончината му. По думите му те употребявали нещастието на фамилията с цел да си създадат реклама. Според млади реализатор Денис в никакъв случай не е харесвала тези хора.

" Те бяха с него единствено тъй като беше прочут. За мен Денис беше като брат. Повече от другар. Вървяхме ръка за ръка. Когато разбрах какво се е случило, не знаех къде се намирам. Още не мога да го преживея, за разлика от приятелите му, които внезапно му станаха братя и доста го обичат ", споделя Антонио.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР